Döntés született Pásztor Anna zaklatójának ügyében

Pásztor Anna, Anna and the Barbies
Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekese ad interjút a Puskin moziban 2017 szeptember 20-án
Vágólapra másolva!
Az Anna & The Barbies frontemberének életére akart törni egy rajongó, akit elkaptak, és azóta is előzetes letartóztatásban van.
Vágólapra másolva!

November 6-ig még biztosan előzetes letartóztatásban marad Pásztor Anna zaklatója. Az ügyészség és a bíróság úgy döntött, hogy a bűnismétlés veszélye miatt nem engedik ki a férfit a börtönből – írja a Ripost.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„A IX. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatásának meghosszabbítását, miután megállapította, hogy a bűnismétlés veszélye miatt a legsúlyosabb kényszerintézkedés fenntartása továbbra is szükséges és indokolt. A bíróság egyetértett az ügyészség indítványával, és a gyanúsított letartóztatását további két hónappal, 2018. november 6. napjáig meghosszabbította” – tájékoztatta a lapot dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője.

A férfi idén augusztusban, az Anna & the Barbies egyik koncertje közben akarta megölni Pásztor Annát. A cipőjébe rejtett késsel jutott be a koncertre, ahol egészen a második sorig jutott: ott a biztonsági őrök elkapták, és átadták a rendőrségnek.