Meghalt Christopher Lawford

Cast of "The World's Fastest Indian" at AFI Fest 2005 presented by Audi EOS1DMkII 56127826
HOLLYWOOD - NOVEMBER 08: Actor Christopher Lawford of the film "The World's Fastest Indian" poses for portraits during the AFI Fest 2005 presented by Audi at the Arclight Theatre November 8, 2005 in Hollywood, California. (Photo by Mark Mainz/Getty Images for AFI) *** Local Caption *** Christopher Lawford
Vágólapra másolva!
63 éves korában meghalt Christopher Lawford amerikai színész, akit összesen 45 filmben és sorozatban láthattuk a pályája során.
Vágólapra másolva!

63 évesen meghalt Christopher Lawford. A hírt unokatestvére, Kerry Kennedy közölte a Twitteren, de nem bocsátkozott részletekbe, a halál okát nem árulta el:

Mint azt az unokatestvér nevéből sejteni lehet, Lawford anyai ágon a Kennedy családhoz tartozott, John F. Kennedy unokaöccse volt.

Az IMDb szerint 45 filmben és sorozatban szerepelt, első munkáját 1988-ban kapta a The Suicide Club című filmben, majd a Mesék a kriptából egyik epizódjában is megjelent.

Christopher Lawford Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Mark Mainz

Hosszabban játszott az All My Children című szappanoperában, a General Hospital-ban is több epizódban benne volt, miközben olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Chicago Hope kórház, a Frasier – A dumagép vagy A narancsvidék. Filmjei közül emlékezetes volt még például A leggyorsabb indián és a Terminátor 3. – A gépek lázadása.