Bizarr: Lagzi Lajcsi szerint a főbűnös kacsákat nevelt a lopott árammal

Lagzi Lajcsi, Galambos Lajos
Vágólapra másolva!
Folytatódott Galambos Lajos muzsikus pere.
Vágólapra másolva!

Szeptember 13-án folytatódott Galambos Lajos tárgyalása, amelyben a zenészt, feleségét, Boglárkát, illetve kilenc társukat víz-, gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség. A jelenlévő Bors tudósítása szerint a vádlott az egész ügy hátterében egy Farkas Imre nevű romániai vállalkozót sejti, akit még Tatán ismert meg, és ott, illetve Mocsán is őt alkalmazta.

Forrás: TV2

A Lagzi Lajcsi néven ismertté vált zenész szerint Farkas és csapata a mocsai birtok kisebb felújítása és karbantartásai során állítólag naposcsibéket és kacsákat nevelt az ideiglenes otthonukként szolgáló vendégház egyik szobájában, és mivel az állatoknak állandó magas hőmérsékletet kellett biztosítani, ezt szolgálhatta a szemle során feltárt illegális víz- és gázbekötés.

További furcsaságok is akadtak: harminckét oldalas vallomását – mivel a vádlott otthon felejtette a szemüvegét – végül dr. Liziczay Sándor bíró volt kénytelen felolvasni. Furcsa módon tehát a bíró szájából hangzottak el a Lajcsi ellen felhozott vádak cáfolatai – több mint hetven percen keresztül. További érdekességeket itt olvashat.