Gáspár Evelin 40 kilótól szabadult meg, így néz ki most

Gáspár Evelin 24 éves lett: rengeteget változott
Vágólapra másolva!
Gáspár Evelint duci kislányként ismerték meg anno a nézők, azóta csinos nővé érett - a fogyásával kapcsolatban naponta kap leveleket, ezekre most egy hosszabb bejegyzésben és egy fotóval válaszolt.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző lánya nagyon jó formában van, fogyása miatt rendszeresen kap leveleket, sokan kíváncsiak rá, hogy minek köszönheti alakját. Mint írja, 11 év alatt szabadult meg 40 kiló plusztól, és magasabb is lett azóta.

"13 éves koromban kezdtem a testem átformálását. Azóta eltelt 11 év, és leadtam körülbelül 40 kg-t és nőttem 18 cm-t! Viszont már nem az akkori önmagamhoz viszonyítom magam, hiszen nyílvánvaló a nagy változás. A két kép között 1 év telt el. Azóta nagyon sokat fejlődtem és változtattam mind az edzésformát és a táplálkozást illetően. Büszkén jelentem ki, hogy a rendszeres sport és tudatos táplálkozás már szerves része az életemnek, és nem okoz nehézséget ezen tényezőkre figyelni, és beiktatni a mindennapokba.

Egy jó tanács: sosem másokhoz viszonyítsátok a testetek, hanem saját magatokhoz, hiszen magatokhoz képest tudtok nagyot fejlődni. Ezenfelül, nincsenek csodaszerek, csak kitartás, tudatos táplálkozás és rendszeres sport!" - írta oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,