Hónapokig titkolta állapotát a Jóbarátok sztárja

Opening Night on Broadway of Lucas Hnath's "A Doll's House, Part 2" Starring Laurie Metcalf And Chris Cooper GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment topics topix bestof toppics toppix
NEW YORK, NY - APRIL 27: Matthew Perry attends the opening night on Broadway of Lucas Hnath's "A Doll's House, Part 2" starring Laurie Metcalf and Chris Cooper at Golden Theatre on April 27, 2017 in New York City. Noam Galai/Getty Images for "A Doll's House, Part 2"/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Chandlerje, Matthew Perry azt írta a Twitteren, hogy három hónapot kórházban töltött – erről azonban alig tudhatott valaki.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry a napokban különös poszttal lepte meg a rajongóit a Twitteren: „Három hónap kórház, pipa” – írta.

Az üzenet azért érdekes, mert eddig csak annyit tudtunk, hogy a színész komoly hasi műtéten esett át augusztusban – ami viszont csupán egy hónapja volt, vagyis Perrynek már korábban is bent kellett feküdnie.

Perry menedzsere az operáció után is csak annyit üzent a sajtónak, hogy a színész jól van, de kérte, hogy ne háborgassák. Azóta nem is adott magáról életjelet, egészen a fenti, szeptember 15-i bejegyzésig.