Boros Lajos felesége nyilatkozott férje állapotáról

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
A súlyos szívműtétjét követő több hónapnyi hallgatás után hírt adott magáról Boros Lajos.
Vágólapra másolva!

A rádiósért rengetegen aggódtak, mivel hosszú ideje nem volt aktív a közösségi oldalán, a telefonja is ki volt kapcsolva. Pár napja azonban ismét jelentkezett a közösségi oldalán, sőt, felesége és egy közeli barátja is biztató információval szolgált – írja a Blikk.

„Lajos hamarosan ismét jelentkezik majd, ez biztos. Ennél többet viszont most nem mondhatok. Néhány hét múlva már többet tudunk” – mondta a lapnak a feleség.

Forrás: MTI/Beliczay László

Egy közeli barát is mesélt róla, szerinte sokat elárul a rádiós állapotáról, hogy végre megint használja a telefonját, nincs kikapcsolva.

„Bár nem tűnik nagy dolognak, de az, hogy régi jó barátja, Voga János lányáról, Vikiről már egy videót is megosztott a közösségi oldalán, egyértelműen azt jelenti, hogy visszatért. Aktív és tevékeny, ennek mi örülünk a legjobban. Még egy kis idő kell neki, és ismét olyan lesz, mintha mi sem történt volna.”