Egy év börtönt is kaphat az ismert színésznő

Entertainment Weekly Hosts Its Annual Comic-Con Party At FLOAT At The Hard Rock Hotel In San Diego In Celebration Of Comic-Con 2017 - Inside GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
SAN DIEGO, CA - JULY 22: Marie Avgeropoulos at Entertainment Weekly's annual Comic-Con party in celebration of Comic-Con 2017 at Float at Hard Rock Hotel San Diego on July 22, 2017 in San Diego, California. Phillip Faraone/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
A visszatérők színésznőjét, Marie Avgeropoulost letartóztatták családon belüli erőszakért, akár egy év börtönt is kaphat.
Vágólapra másolva!

Marie Avgeropoulost még augusztus elején vették őrizetbe, majd 50 ezer dolláros óvadékért cserébe szabadon is engedték, a Los Angeles-i kerületi ügyészség azonban csak most emelt vádat ellene családon belüli erőszakért.

A színésznő a barátját ütötte meg többször a kocsijukban – amellyel épp az autópályán haladtak, így Avgeropoulos másokat is veszélyeztetett a tettével. Ha elítélik, 364 nap börtönbüntetést is kaphat.

Marie Avgeropoulos Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

Avgeropoulos a magyarul A visszatérők címet kapott The 100-ben játssza Octavia Blake-et, előtte a Gyíkarcok-ban és A szektá-ban láthattuk hosszabban, de volt jó pár vendégszerepe is különféle sorozatokban.