Rákos volt a Született feleségek sztárja, megmutatta kihullott haját

MARCIA CROSS DESPERATE HOUSEWIVES MOSHE BRAKHA MARCIA CROSS
100891_37_339 -- DESPERATE HOUSEWIVES - A primetime soap with a truly contemporary take on Ňhappily every after,Ó this new hour- long drama takes a darkly comedic look at suburbia, where the secret lives of housewives arenŐt always what they seem. ŇDesperate HousewivesÓ stars Teri Hatcher as Susan Mayer, Felicity Huffman as Lynette Scavo, Marcia Cross as Bree Van De Kamp, Eva Longoria as Gabrielle Solis, James Denton as Mike Delfino, Nicollette Sheridan as Edie Britt, Steven Culp as Rex Van De Camp, Mark Moses as Paul Young, Ricardo Antonio Chavira as Carlos Solis, Cody Kasch as Zach Young, Andrea Bowen as Julie Mayer, Jesse Metcalfe as John and Brenda Strong as Mary Alice Young. (ABC/MOSHE BRAKHA) MARCIA CROSS
Vágólapra másolva!
A Született feleségek egykori sztárja, Marcia Cross megrázó fotót tett fel az Instagramra, az látszik rajta, hogy rákbetegsége miatt igencsak megritkult a haja.
Vágólapra másolva!

A Született feleségek-ben Bree-ként látott Marcia Cross ezzel a képpel sokkolta a rajongóit az Instagramon:

"Hálás és boldog vagyok, hogy élek, de szomorú vagyok amiatt, hogy a hajam kihullott, körülbelül két és fél centi hosszú most, és hülyén néz ki. Másnak is volt hajvesztése a rák miatt? Meséljetek! Együtt érzek veletek" – írta a fotó alá.

A színésznő sok aggódó kommentet is kapott, így egy következő posztban tisztázta a helyzetét: mint írta, már túl van a rákon, teljesen egészséges egy kemény menet után:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Love love love Healthy Marcia! Xoxoxo❤️❤️❤️

reallymarcia (@reallymarcia) által megosztott bejegyzés,

Ha valaki nem emlékezne, Cross a Született feleségek-ben még így nézett ki:

Forrás: ABC