Dirk Gerkens: Közel vagyunk a célunkhoz

Liptai Claudia, Rákosi Tamás, Dirk Gerkens, Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Nagy őszi sajtótájékoztatóján a TV2 Csoport bemutatta októberi-novemberi terveit: a vezérigazgató szerint övék a legteljesebb tévés portfolió, és várhatóan üzletileg is sikeres lesz 2018.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, számos új műsor indul a TV2-n, és akad olyan régi klasszikus – mint a Legyen Ön is milliomos! – amely visszatér. Az új, októbertől érvényes struktúrát bemutató sajtóeseményen Dirk Gerkens vezérigazgató elmondta, hogy jó úton járnak, és pénzügyileg is jó lesz az év.

„Több mint két éve vettem át a TV2 csoport vezetését, sokan nem hitték, hogy sikeres lesz. Még nem mondhatom ki, hogy teljesítettük a küldetést, de közel vagyunk hozzá. Még korai a pénzügyi eredményeinkről beszámolni, de idén, vagy jövő év elején lehet majd olvasni arról, hogy a nézettségi sikereket pénzügyi sikerek is követik" – közölte.

Liptai Claudia, Rákosi Tamás, Dirk Gerkens, Ördög Nóra Forrás: Origo, Csudai Sándor

Rákosi Tamás, az IKO Csoport tulajdonosa is mondott pár mondatot az együttműködésről. „Közel három év partnerség után az IKO és aTV2 Csoport sok sikert ért meg, több mint hatvan műsort gyártottunk. Én hiszek az együttműködésben, ráadásul Dirk barátommal már legalább tizenöt éve ismerjük egymást. Jelenleg tíz nagy produkció van gyártás alatt, 2018-ban pedig 250 órányi tévéműsort gyártottunk a TV2 Csoport számára."

A bejelentésekről a cikk alatt olvashat.