Kisfiáról és az anyaságról vallott Kulcsár Edina

Kulcsár Edina interjú origo tévé
Kulcsár Edina interjú. 2018.01.15 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina titokban tartotta kisfia születését, csak akkor árulta el, hogy megérkezett Medox, mikor már otthon voltak. A rajongók kérésére most először írt érzéseiről, az anyaságról.
Vágólapra másolva!

"Kértétek, hogy írjam le az érzéseimet az anyasággal kapcsolatosan. Ennek próbálok most eleget tenni 2 hiszti, pelenkacsere vagy éppen szopi között. Az az igazság, hogy

Nem tudom, hogyan, de a nap 24 órájában le tudnám magamat azzal kötni, hogy csak nézem a kisfiamat, mert egy CSODA!" - kezdte a bejegyzést a modell-műsorvezető.

"Hihetetlen, és egyben fantasztikus, hogy 2 ember szerelméből egy ilyen kis csöppség születhet. Mivel Anyukám 18 évesen szült, és nagyon jó a kapcsolatunk, így én is azon voltam, hogy minél korábban anyuka lehessek, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ehhez egy megfelelő apuka is kell...szóval elrohant az idő, de szerencsére nem annyira!

A férjemnek köszönhetően 27 évesen ma már édesanya lehetek, és családdá válhattunk! Minden erőmmel azon leszek, hogy ha felnő a fiam, akkor azt mondhassa nekem, hogy én vagyok a legjobb anyuka a világon! ( Minden elkényeztetés nélkül.)" - írta a friss fotó mellé, amin a kisfiával szerepel.