Varga Viktor teljesen kikészült, szakemberhez kellett fordulnia

varga viktor
varga viktor
Vágólapra másolva!
Varga Viktor és Cinthya Dictator hat éven át tartó kapcsolata még az év elején ért véget. Az énekest az elmúlt időszak nagyon megviselte lelkileg, szakemberhez is fordult, hogy feldolgozza a szakítást.
Vágólapra másolva!

„Nagyon nehéz volt feldolgozni a történteket, egyedül nem is ment volna. Felkerestem egy szakembert, akivel őszintén meg tudtam beszélni a problémáimat. Jelenleg úgy érzem, hogy nem állok még készen egy új kapcsolatra, de talán nem is bánom, élvezem az egyedüllétet. Persze jelentkezők azért vannak, de egyelőre senki nem fogott meg igazán” – mondta az énekes a Lokálnak.

Fotó: Bielik István - Origo

A lapnak arról is beszélt, hogy az utóbbi időben sikerült teljesen áthelyeznie a fókuszpontot exéről a zenére. „Ehhez az is kellett, hogy minden kapcsolatot megszakítsak vele, így már jó ideje egy szót sem váltottunk. Ebben mondjuk már rutinosak vagyunk, hiszen ez volt a harmadik különválásunk, de egyben az utolsó is, azt hiszem. Számomra most a munka az első, és jelenleg azt érzem, hogy minden nő csak elvonja ettől a figyelmem, pedig végre jó úton járok.”