Élő adásban kapott össze Pintér Tibor és fiatal párja - videó

pintér tibor
Vágólapra másolva!
Pintér Tibor és párja, Frida közt érezhető volt a feszültség a TV2 reggeli műsorában, a lány könnyes szemmel ült a stúdióban.
Vágólapra másolva!

A legbátrabb páros forgatási élményeiről beszélgettek volna a műsorvezetőkkel, de hamar kiderült, hogy valami nem stimmel: Frida könnyes szemmel, szomorúan ült párja mellett. A színész a korai kelésre fogta a konfliktust, de kiderült, hogy más is van e mögött, sőt, az is kiderült, hogy a lány nem akart részt venni a forgatáson, párja erőltette a szereplést.

"Kicsim, azért nem kellett bilinccsel meg gumibotokkal taszigálni Máltáig, hogy fölszállj arra a rohadt repülőre. Azért ne úgy add elő, légy szíves, hogy én egy terrorista vagyok, hogy kényszerítettelek, szerepelj Magyarország egyik legnézettebb tévéműsorában" - mondta neki Tenya.

"Fridi nehezen viselte a kamerák kereszttűzét, de az legalább elmondható, hogy ő annyira őszinte, hogy ott se nagyon disztingvált. Sokan próbáltak jópofizni. Hát ő nem próbált! Rengeteg nézeteltérésünk volt, minden nap nyírtuk egymást" - árulta el a színész.

Mint kiderült, Frida hajnalban ért haza külföldről, de közös otthonukban nagy káosz fogadta, innen indult a mai veszekedésük.