Százezreket lehetett nyerni a főváros leghallgatottabb rádiójában, a Sláger FM-en

Vágólapra másolva!
A legfrissebb rádióhallgatottsági adatok szerint a Sláger FM a fővárosiak kedvenc rádiója. Az év végén is érdemes lesz hallgatni a Sláger FM-et, mert sok meglepetéssel készülnek. Hogy mivel? Azt még nem árulták el, de Jáksó László kreatív igazgató már bizonyára tudja.
Vágólapra másolva!

Erősen feljött, sőt, az élre tört a Sláger FM Budapesten és Pest megyében: a június-augusztusi mérés időszakában az első helyen állt a fővárosi adók ragsorában, derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legújabb budapesti hallgatottsági adataiból.

Egy átlagos hetet – és a vizsgált időszakot – alapul véve országosan közel 800 ezren, pontosabban 789 ezren hallgatták a Sláger FM-et, míg a fővárosban 340 ezren tekertek az adóra hetente.

Szeptemberben nagy sikerrel ment a rádión az „Én is a Sláger FM-et hallgatom” játék, amelyben több millió forintot nyertek a hallgatók. A rádióadó eddigi legnagyobb pénznyereményét egy hallgató kapta meg, több mint 720 ezer forintot kapott.

Az „Én is a Sláger FM-et hallgatom” játék két hete alatt, kilenc alkalommal tudott a rádió pénznyereményt kiosztani. A legkisebb nyereményért is megérte hajtani, hiszen 103 900 forint volt, a legnagyobb 727 300 forintot egy ötgyermekes apuka nyerte meg, így a családban mindenkinek jutott fejenként 103 900 forint.

Hatalmas volt az érdeklődés

A játékra több mint 130 ezer SMS érkezett, volt olyan nap, amikor 30 ezer SMS-t kaptak a rádiós játék miatt. Utána folyamatosan ostromolták a hallgatók a műsorkészítőket, hogy rendezzenek újabb játékokat, ezért biztos, hogy valamilyen meglepetéssel készülnek majd az év vége felé a Sláger FM rajongók részére.

Jáksó László, a rádió kreatív igazgatója elmondta, a nyereményjáték remek alkalom volt arra, hogy örömet szerezzenek a hallgatóinknak. „Én is a Sláger FM-et hallgatom, mi mást hallgatnék? Zenei stílusok jönnek-mennek, de a Sláger FM repertoárja örök. A hallgatóinkra úgy tekintünk, mint egy baráti társaságra, amelyet összeköt a jó zene és most a játék is.”

De mi jön most, miért érdemes hallgatni?

Jáksónak jó érzés volt, hogy ilyen sokan választották őket, így szívesen indítanak el akár újabb nyereményjátékot, mellyel szeretnének örömet szerezni a 103.9 Sláger FM hallgatótáborának.

A Sláger FM az év vége felé tehát újabb meglepetésekkel készül: de mi lesz, miféle játék, mikor kezdődik, mit lehet nyerni? Ezekre is fény derül – csak az adást kell figyelni.

(X)