Meglepő holmik: mire költötték első gázsijukat a sztárok?

Jennifer Lopez, énekesnő, bikini
Vágólapra másolva!
Ha az ember pincérként, sofőrként, netán újságkihordóként gürizik, aztán egyszer csak felfedezik, és az első színészi vagy zenészi munkája után nagyobb mennyiségű pénzhez jut, akkor jó esély van rá, hogy első bódulatában el is veri az egészet. De mire költötte az első gázsiját Jennifer Lopez, Johnny Depp, Brad Pitt? És ki vett a szüleinek új mosógépet, magának elektromos gitárt vagy tapétát?
Vágólapra másolva!

Johnny Depp

Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang

A Rolling Stone-nak adott egy bensőséges hangulatú interjút, amelyben arról is mesélt, hogy a sztárrá válása után az első komolyabb beruházása egy ház volt, pontosabban egy lovas tanya a Kentucky állambeli Lexington mellett. Nem magának vette, hanem az édesanyjának.

Minka Kelly

Forrás: NBC

A csinos színésznő elsőként az édesapjának akart kedveskedni, amikor megkapta az ismertséget meghozó szerepet – és az azzal járó gázsit – a Friday Night Ligths – Tiszta szívvel foci-ban. Karácsonyra egy óriási lapostévét vett az öregnek, akinek először fogalma sem volt, hogy kitől kaphatta az ajándékot, kis híján visszaküldte a házhozszállításkor.

Nicole Kidman

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

A szüleinek vásárolt egy új mosógépet, de aztán magára is gondolt: vett egy új csizmát, amiről akkor úgy érezte, soha nem volt menőbb cucca, sőt máson se látott még menőbbet.

Jennifer Lopez

Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Amikor a későbbi színésznő és énekesnő Los Angelesbe költözött, és bekerült az In Living Color című sorozatba, a főszereplőtől, Keenen Ivory Wayanstól kapott egy kis háromajtós kocsit, hogy azzal járhasson a meghallgatásokra. Amikor aztán rendszeres szereplővé lépett elő, már megengedhetett magának egy új autót, vett is egyből egy Mercedest – és még azon a héten szakított a barátjával, teljesen új élet kezdődött a számára.

Lapozzon, van még pár sztorink!