Kulcsár Edina reagált a kopasz fotója miatt kapott vádakra

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Az egykori szépségkirálynő a napokban egy olyan reklámfotót posztolt magáról, melyen egy hajnövesztő szert reklámoz teljesen kopaszon. Mint írta, neki is meg kellett barátkoznia a képpel, és arra kérte a rajongóit, hogy ne ijedjenek meg, ha meglátják így az újságokban. Sokan felháborodtak, amiért igent mondott a felkérésre, most nekik adott magyarázatot.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina egy hajnövesztő szer reklámarca lett, a képen pedig haj nélkül, teljesen kopaszon pózol - az erről közzétett bejegyzése sokaknak nem tetszik, rákbetegek és hozzátartozók is kiakadtak rá emiatt - erről itt olvashat.

A modell nem reagált a felháborodott kommentelőknek, de a Sláger FM-en próbálta megmagyarázni, hogy miért vállalta a kopasz fotózást.

"Aki ismeri ezt a világot, tudja, hogy a reklámkampányok olykor túlzóak. Abszolút átgondolt volt ez a poszt, a követőim miatt írtam, hogy ne ijedjenek meg, nem pedig azért, mert ijesztőnek találom a kopaszságot. Ha ezt nem írom mellé, akkor jönnek a találgatások, hogy mi történt, mi bajom. Sokan küzdenek a hajhullással. Nem a betegségre akartak rávilágítani, hanem magára a hajhullás kezelésére felhívni a figyelmet. Egyrészről értem, hogy van, akit ez érzékenyebben érinthet, másrészről azt érzem, hogy egy kicsit túl is lett reagálva ez az egész" - mondta a rádióban.