Gesztesi Károly elmondta, mit vár Liptai Claudiától a Sztárban sztárban

Gesztesi Károly
Vágólapra másolva!
Erős mezőnnyel indul a sikeres show hatodik évadja vasárnap este.
Vágólapra másolva!

Az idei évad egyik érdekessége, hogy Liptai Claudia zsűrizi volt férjét, Gesztesi Károlyt: ha felpontozza, azt mondják majd a nézők, hogy a régi kapcsolat miatt teszi, fél attól, hogy majd közös lányuk letolja otthon, ha meg kevés pontot ad, és így kiesik a volt férj, akkor a tévézők ingathatják a fejüket, és emlegethetnek pitiáner bosszút, aljasságot. Persze Liptai és Gesztesi ugyan elvált, de viszonyuk normális, rendezett, és biztos sok humorral reagálnak majd egymás – amúgy sem direkt bántó – beszólásaira.

Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

„Nagyon nem tartok a dologtól. Panka lányommal és Áron fiammal néztem általában az előző évadokat. Elképesztő mennyiségű munkát tettek bele a versenyzők és a stábtagok is. Ez komoly megmérettetés, majd az ember, akire hallgattam, rábeszélt. Hihetetlen bohóckodás ez, én pedig egy igazi nagy bohóc vagyok, bár sok komoly szerepem volt színházban" – elmélkedett a napokban a színész.

Hien is megy a show-ba Fotó: Csudai Sándor - Origo

Claudiával mindig csipkelődtek. „Megmondom őszintén, jó kritikusai voltunk egymásnak mindig. Claudia elképesztően tehetséges: soha nem tudtam volna neki olyat mondani, hogy valamit csináljon másképp. Egy műsorvezetését sem tudtam kritizálni. Nálunk amúgy ment a vitriolos humor, ezt el is várom tőle" – tette hozzá.

Nincsenek ismeretlen arcok

A Sztárban sztár 2013-ban indult, azaz nem mai műsor, több tévés díjat bezsebelt, korábbi évadjai remek nézettséggel mentek. Amikor kiderült, hogy jön a hatodik szezon, sokan úgy vélekedtek, hogy nehéz lesz összetrombitálni 12 ismert, népszerű embert, olyan énekeseket, akik még nem voltak ebben a show-ban: hiszen nem nagy az ország, nincs minden bokorban egy énekes sztár.

Völgyesi Gabi Forrás: Koncz Márton

Ehhez képest ott lesz a műsorban Hien, Odett, Sári Évi, Szőcs Reni, Tolvai Reni, Völgyesi Gabi, Burai Krisztián, Freddie, Gesztesi Károly, Kállay Saunders András, Pintér Tibor és Torres Dani. Aki figyeli a hazai popzenét, a bulvárt, annak nincs köztük ismeretlen név: többen megjártak tehetségkutatókat, sőt, hárman nyertek is egyet-egyet.

Kállay-Saunders András Fotó: Marton Szilvia - Origo

Két olyan énekes van a mezőnyben, aki megnyerte itthon A Dalt, így képviselhette az országot az Eurovíziós Dalfesztiválon: Freddie remek dallal ment, döntőbe jutott, Kállay Saunders András még durvábban tolta, a Running-gal meg sem állt az ötödik helyig. Mire lesznek képes ez a 12 színész-énekes más bőrébe bújva?