Feltámasztanak egy népszerű sorozatot

Alias Jennifer Garner Mia Maestro Lena Olin Amy Acker Rachel Nicols Melissa George Elodie Bouchez Victor Garber Ron Rifkin Michael Vartan Greg Grunberg Carl Lumbly David Anders Kevin Weisman Balthazar Getty Sydney Bristow Rambaldi dvdbash
Alias; Jennifer Garner; Mia Maestro; Lena Olin; Amy Acker; Rachel Nicols; Melissa George; Elodie Bouchez; Victor Garber; Ron Rifkin; Michael Vartan; Greg Grunberg; Carl Lumbly; David Anders; Kevin Weisman; Balthazar Getty; Sydney Bristow; Rambaldi; dvdbash
Vágólapra másolva!
Emlékszik még az Alias című sorozatra, amelyben egy nemzetközi kém a CIA-nak göngyölített fel mindenféle ügyeket? Visszatér a képernyőre, csak idő kérdése.
Vágólapra másolva!

Az Alias alkotói már korábban jelezték, hogy szívesen feltámasztanák régi sorozatukat, most pedig az egykori főszereplő, Jennifer Garner elárulta, hogy tényleg készül a reboot.

Jennifer Garner az Alias egyik promóképén Forrás: ABC

A színésznő a Hollywood Reporternek azt mondta, tudomása van egy új projektről, de neki még senki nem szólt róla. "Ha még egy vendégszerepet sem ajánlanak, akkor nagyon, nagyon mérges leszek. De nem tudom elképzelni, hogy nagyon előrehaladtak volna a munkálatokkal, velem még senki sem beszélt" – magyarázta.

Az Alias eredetileg 2001-ben indult, azóta a világ igencsak megváltozott, így az új főszereplőnek valószínűleg teljesen más problémákkal kell majd szembenéznie, mint Garner karakterének.