Pataky Attila úgy érzi, követik az ufók

Pataky Attila énekes edda koncert ének énekes
Budapest, 2012. december 28. Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2012. december 28-án. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Pataky Attila és felesége, Nyikovics Orsolya Cipruson pihentek, de bármennyire is kettesben töltötték volna ezt a pár napot, az utazásuk tanulsága az volt, hogy "nem vagyunk egyedül". Az Edda frontembere a Mokkában arról mesélt, hogy milyen különös jelenséget látott az égen.
Vágólapra másolva!

Pataky Attila és felesége ezúttal Cipruson láttak ufókat, az énekes úgy érzi, hogy a földönkívüliek követik őt. Mint a Mokkában mesélte, egyik nap késő este kiment a teraszra, akkor látta a különös jelenséget, és rögtön szólt párjának, hogy ő is megnézhesse.

"A hit templomba való, ez nem hit kérdése. Ez információ és érdeklődés kérdése. Ha az ember felmegy a netre, olyan információtömeg éri, az elmúlt 60-80 évben annyi hír szivárgott át a lezárt aktákon, hogy ez nem téma. Ugyanúgy, mint hogy a Föld már nem korong alakú, hanem gömbölyű" - mondta Pataky.

Felesége szerint butaság azt hinni, hogy csak az emberiség van a Földön, és úgy látja, férje mindent bevonz Magyarországon és külföldön is.