Megverték és megégették a magyar luxusfeleség lányát az utcán

A 14 éves celebet 135 ezren követik
Vágólapra másolva!
Farkas Rita lányának sokszor akadt problémája.
Vágólapra másolva!

Farkas Ritát a Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-ból ismerheti a tévéző, a Viasat3-ról, az ő lánya Nagy Liza, akit – bármilyen hihetetlen – már 135 ezren követnek az Instagramon.

A Blikk szerint Liza az egyik barátnőjével egy parkban ült, amikor fiúk egy csoportja körbevette őket. Először csak beszólogattak neki, majd egyre durvább sértéseket vágtak a fejéhez, végül lefogták, és égő cigarettacsikkeket nyomtak el a kezén. Nem tudott elfutni, sokkot is kapott.

Nem is merte elmondani otthon, napokig hosszúujjúban járt: a barátnője küldte át anyjának a fotót a karján lévő sebekről.

A 14 éves celebet 135 ezren követik Forrás: Instagram, Nagy Liza

Egy másik alkalommal egy társaság kötött bele, kiküldték egy gyorsétteremből. A harmadik eset is csúnya volt: „Sírva hívott, hogy az a lány nem engedte be őt az egyik étterembe, elállta az útját, lökdöste, majd felpofozta, az ő barátai pedig videóra vették az egészet" – mondta Farkas Rita, aki a helyszínre sietett.

„Sajnálom, mert indulatos voltam, és csúnyán beszéltem akkor a lánnyal, de teljesen kiborultam. Később találkoztam a lány szüleivel is, akik bocsánatot kértek, és megígérték, hogy elbeszélgetnek vele. A szükséges jogi lépésekről pedig gondoskodunk" – tette hozzá.