Pintér Tibor: Fridi múltjából hozza a közönségességet

Vágólapra másolva!
Valóban elköltözött a párja. A színész szerint Fridi egy őszinte lány, de épp ezzel megy szembe a forgalommal.
Vágólapra másolva!

„Érezhető volt egy kis feszkó a Mokkában" – kezdte finomkodva a Fem3 interjút Stohl Luca: nos, a kis feszkó végén f.sznak nevezte a kamerák előtt Pintért saját barátnője. A színész önmagát nem megtagadva érzelgősen nyitott október 18-án: „Milyen hülyék vagyunk mi emberek! Az a hír, hogy mely celeb kivel jön össze, miközben mások pedig épp a halálból jönnek vissza..."

Celebek párkapcsolati kalandjai, szakításai sokakat érdekelnek, így ez volt a téma ezúttal is. „Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű. De ez a korkülönbség... múltjából magával hoz egy nyersességet, közönségességet. Ezt ő is tudja magáról" – magyarázta Pintér.

Frida nem sokat vigyorgott Máltán Forrás: tv2

„Tanítgattam, de van egy határ, és nem tudom már tanítgatni. Költözzön el, azt gondoltuk, mert ez jótékony hatással lesz a jövőnkre... ami lehet szakítás is. Szüksége van arra, hogy ne a Pintér Tibor függvénye legyen. Nálunk nagy hullámvölgyek és hegyek vannak: ő 21 évesen ezt kalandnak fogja fel, de tudom, hogy szeret" – vélekedett a széplelkű dalnok.

Tenya szerint a nagyon erősen égő szerelmek gyorsan ki tudnak hunyni, Janza Katával is ez volt. Viszont nem ő, hanem Frida ment vele A Legbátrabb Párosba, és ott is látszik rajta, hogy nem épp boldog. „Amit ő mutat a kamerába, az tényleg úgy volt. Marha őszinte ember. Ha van erénye ebben a műsorban, az az őszintesége... de ezzel ő megy szembe a forgalommal.

Ha ezt nem érti meg, nem tud jó társa lenni senkinek, nem csak Pintér Tibornak" – beszélt önmagáról egyes szám harmadik személyben az énekes, aki A Legbátrabb Páros mellett a Sztárban sztárban is látható hetente a TV2-n.