Keresztes Ildikó elárulta, hogy újra plasztikáztatott-e

Keresztes Ildikó
Vágólapra másolva!
Sokaknak feltűnt, hogy Keresztes Ildikó arca mennyire megváltozott, de mint elárulta, ezúttal nem plasztikai sebésznél járt.
Vágólapra másolva!

A hetek óta terjedő pletykák szerint az énekesnő plasztikai sebész kése alá feküdt, de ezt a Blikknek cáfolta, és elárulta, minek köszönhetően változott meg az arca. "Elkezdték mondogatni, hogy megváltozott az arcom, meg hogy megint plasztikáztattam, de ez hülyeség. Egyetlen ilyen műtétem volt korábban, az orromban volt egy ferde porc, de annak a beavatkozásnak egészségi és esztétikai okai is voltak" - mondta a lapnak.

A változás ezúttal egy fogorvosnak köszönhető, aki a fogcsikorgatás miatti fogkopásokat hozta rendbe.

"Gyerekkorom óta csikorgatom a fogaimat. Akkor ezzel nem foglalkoztak az orvosok, nem mondták, hogy ez baj, hogy annyira elkopnak majd, hogy használhatatlanná válnak. Szerencsére még egészségesek a fogaim, de, ha még egy évet várunk, valószínűleg már baj lett volna. Gyökérkezelés, korona mindegyikre, ezt nem akartam megvárni, ezért az orvosommal a megelőzés mellett döntöttünk, és tényleg szinte az utolsó pillanatban kezdtük el a kezelést" - mesélte. Elárulta, hogy elég drága kezelésről van szó, ennyi pénzből az autóját is lecserélhette volna.

A lap megkérdezett egy fogorvost, hogy mekkora összegről lehet szó: "Legalább fél év egy ilyen eljárás, ami anyagilag megterhelő, hiszen ebben sok ember munkája van, és a technológiát is meg kell fizetni. A sín ára 50-100 ezer forint, egy fog csiszolása, rá a korona az anyagától függően általában 80 ezer. Így 32 fog esetén akár két és fél millió forint is lehet a teljes eljárás " - mondta dr. Veszprémi Soma fogorvos.