Kiefer Sutherlandhez csapódott a Vészhelyzet dokija

The Headstrong Project "Words Of War" Benefit - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL Working USA New York City ACTOR Tribeca Headstrong Charity Benefit Anthony Edwards - Actor Arts Culture and Entertainment Attending Words of War
NEW YORK, NY - OCTOBER 01: Actor Anthony Edwards attends The Headstrong Project "Words Of War" Benefit at Tribeca 360 on October 1, 2014 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Folytatódik Kiefer Sutherland egyszer már elkaszált sorozata, a Designated Survivor, a harmadik évadra két ismert arc is csatlakozott.
Vágólapra másolva!

Az ABC-nek nem kellett, a Netflix azonban megmentette a Designated Survivor című sorozatot, amelyben Kiefer Sutherland játssza az Egyesült Államok elnökét. Jön tehát a harmadik évad is, amely a kampányharcra koncentrál, a választás mögötti stratégiákat ismerhetik meg belőle a nézők.

Kiefer Sutherland a Designated Survivorben Forrás: ABC

Az elnök mögött álló Fehér Ház-beli csapat főnökeként a Vészhelyzet egykori Greene dokija, vagyis Anthony Edwards is megjelenik, akit tavaly az Esküdt ellenségek friss spin-offjában, a Law & Order True Crime-ban is láthattunk.

A kampányfőnököt a Transformers-filmek Judy Witwickyje, Julie White játssza majd, vele Edwards karakterének több konfliktusa is lesz.

Anthony Edwards Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Julie White Forrás: AFP/2017 Getty Images/Astrid Stawiarz

A sorozat a harmadik szezonra új showrunnert is kapott Neal Baer személyében, aki A búra alatt és a Különleges ügyosztály előtt a Vészhelyzet-ben is közreműködött, Edwards megjelenése ilyen szempontból nem véletlen.