Horváth Éva szexi sellőként varázsolta el a zsűrit

2018.10.19. 22:01

Péntek este lement a Csak show és más semmi második élő adása, a zsűrit és a nézőket leginkább Horváth Éva és Baronits Gábor produkciója nyűgözte le, de többen remekeltek a mezőnyből.

A Csak show és más semmi második élő adását Eke Angéla és Schobert Norbi kezdték, a tüzes karikákkal, ugrálókötelekkel látványos produkciót raktak össze – először a két műsorvezető, Ördög Nóra és Liptai Claudia dicsérték agyon őket, majd Balázs Andrea áradozott a zsűriszékben. A veszélyes mutatványokat hiba nélkül adták elő, a zsűritől 36 pontot kaptak.

Kattintson, és nézze meg a többi képet is!Forrás: TV2

Köllő Babett ezúttal Vastag Csabával állt színpadra, egy western hangulatú kocsmában kötöttek ki, ahol verekedésbe keveredtek – a produkcióban Bodrogi Gyula is feltűnt. Harcművészet nem sok volt benne a zsűri szerint, Richter József így csak hat pontot adott, Balázs Andi nyolcat, Tilla és Badár Tomi pedig hetet – így összesen 28 pontot kaptak. A produkció végén a luxusfeleség bicegve ment le a színpadról, kisebb sérülést szenvedett.

Kattintson, és nézze meg a többi képet is!Forrás: TV2

Pápai Joci következett, ő Tatár Csillát választotta partnerként, együtt tanultak táncolni a héten. Az énekes vámpírnak sminkelve nagyon kitett magáért, a zsűri szerint is nagyrészt ő vitte a show-t. 33 pontot szedtek össze ezzel a mutatvánnyal.

Kattintson, és nézze meg a többi képet is!Forrás: TV2

Koholák Alexát választotta maga mellé partnerként Veréb Tomi, de az egykori sorozatszereplő nem örült a lehetőségnek, korábban többször elmondta, mennyire fél a magasságtól. A produkcióban a magasról ugráltak le és egy trambulinról pattantak vissza a profik mellett, de nem voltak elég bevállalósak a zsűri szerint, hiányérzettel pontozták őket: 25 pontot kaptak.

Kattintson, és nézze meg a többi képet is!Forrás: TV2

Szandi és Curtis együtt készültek a héten, a táncos produkciójuk nagyon jól sikerült, az énekesnő mozgását, testét agyondicsérte a zsűri. Beolvadtak a profi táncosok csoportjába, a szép szavakat sok pont követte, így 36 pontot zsebeltek be.

Kattintson, és nézze meg a többi képet is!Forrás: TV2

Vizes produkciót adott elő Horváth Éva és Baronits Gábor, akik 800 liter vízben adták elő a tanultakat. Csak dicséretet kaptak, nagyon egymásra hangolódtak, végig profin vitték a koreográffiát, a sellős mutatvány kapta a legmagasabb pontszámot, összesen 39-et.

Kattintson, és nézze meg a többi képet is!Forrás: TV2

A nézők szavazatai is számítanak, ők ezúttal is két körben szavazhattak a legjobb előadásra, így a harmadik helyen Pápai Jociék végeztek, másodikak lettek Szandiék, az estét pedig Horváth Éva és Baronits Gábor nyerte.

A versenyzők az élő adás végén kiválasztották, hogy jövő pénteken kivel és milyen produkcióval állnak majd színpadra.

Vastag Csaba és Tatár Csilla a Dirty Led Light Crew csapatával táncol majd, Schobert Norbi és Szandi kártyatrükköt adnak elő, Eke Angéla és Veréb Tamás a rúdtáncon bizonyít, Baronits Gábor Pápai Jocit választotta, hogy együtt keverjenek koktélokat, Horváth Éva és Curtis egy pompomcsapattal táncolnak, Köllő Babett és Koholák Alexa pedig kígyókat bűvölnek majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK