Összeállt a régi páros, Kovács Lázár és Kaszás Géza

Kaszás Géza, Kovács Lázár
Vágólapra másolva!
Népszerű ételek, gyorsan elkészíthető finomságok, konyhai trükkök, érdekességek és vidám hangulat. Így lehetne összefoglalni a LiChi TV legújabb, október 22-én induló műsorát, melyben Kovács Lázár és Kaszás Géza újra együtt főz.
Vágólapra másolva!

Lázár és Géza - A retro konyhasó néven indul a LiChi TV legújabb saját gyártású műsora. A két házigazda, Kovács Lázár és Kaszás Géza október 22-től minden hétköznap 21 órától várja a nézőket, hogy egyszerű, praktikus ötleteket adjanak népszerű ételek elkészítéséhez, újra-gondolásához.

Kaszás Géza, Kovács Lázár Forrás: LiChi TV

„Elég sok évet kihagytunk, ami a közös munkát illeti, de úgy álltunk a kamerák elé, mintha sosem lett volna szünet. Gézával a barátságunk mit sem változott, a hangulat a régi, az biztos, hogy unatkozni nem fognak a nézők. Egyszerű, praktikus ötletekkel, a mai életritmusra szabva,

amelyeket mindenki szeret. Nem titok, hogy nem Michelin csillagos kreálmányok születnek majd, hanem olyan fogások, amit otthon bárki el tud készíteni, és nem is terheli nagyon a családi kasszát" – árulta el Kovács Lázár, aki mellett Kaszás Géza mondhatni élő lexikonként gondoskodik arról, hogy a nézőket kiképezze az alapanyagok kapcsán.

„Nem tudom visszafogni magam, mi tagadás. Ezúttal is sok érdekességgel készülök, de természetesen azért nem ezen lesz a hangsúly, hanem azokon a finomságokon, amit Lázár hoz. Nagyon jó a csapat, vidám hangulatban telnek a forgatások.

Persze a poénok mellett igyekszünk minél több hasznos információt, tanácsot beleszorítani egy-egy adásba, hogy a nézők minél finomabb ételeket készíthessenek" – mesélte Kaszás Géza, aki a műsorban a reform táplálkozást is igyekszik népszerűsíteni.