Selma Blair bejelentette, hogy szklerózis multiplexes

Selma Blair
Vágólapra másolva!
Instagram-oldalán számolt be a betegségről.
Vágólapra másolva!

A színésznőnél augusztus közepén diagnosztizáltak szklerózis multiplexet, mint írja, néha elesik, néha leejt dolgokat, és az emlékei sem teljesen tiszták. A hírt most közölte a nyilvánossággal.

Forrás: Instagram / Selma Blair

Csak most derült ki, idén nyáron, pedig a teste korábban is jelzett, de akkor nem gondolt semmi komolyabbra. Egészen addig nem vette komolyan a tüneteket, míg épp egy orvos előtt nem esett el. „Valószínűleg 15 éve élek együtt ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel. Most megkönnyebbültem, hogy legalább tudom, mi a bajom” – írta.

Forrás: Instagram / Selma Blair

Reméli, hogy teljes életet tud majd élni, és a poszttal reményt ad azoknak, akik ezzel a kórral küzdenek. „Szeretnék újra játszani a gyerekemmel. Szeretnék újra sétálni az utcán, jó lenne újra lovagolni” – tette hozzá.

Nem tört össze, optimista maradt Forrás: Instagram / Selma Blair

Selma Blair jó húsz éve van a pályán, 1995-ben egy sorozatban kezdte. Most épp az Another Life című sorozatot forgatja, korábban láthattuk a Gyilkos játékokban, a Nyugi Charlie-ban, a Kegyetlen játékokban, az Édes kis semmiségben, a Doktor szösziben, sok más film és sorozat mellett.