Szőcs Renáta sírva fakadt, Tenya megmutatná a síró bohócot

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
A második show-ban majdnem kipottyanó Star Academy-nyertes feszült volt még a Sztárban sztár élő adása után is, Pintér Tibor pedig megríkatná a tévézőket.
Vágólapra másolva!

A második show-ban Odett esett ki, tőle azért három-négy kört vártunk, de ez nem jött össze. „Nagyon örültem ennek a két hétnek, más világba csöppenhettem, és megtudtam, milyen egy nagy show” – kommentálta a búcsút, hozzátéve, hogy ma, hétfő este fél 8-tól lesz nagykoncertje az A38-on.

Odett kiesett Forrás: TV2

Papp Szabi szerint jó volt Odett produkciója: „Nem tudom, mennyire reális a vége. Mindenkinek elmondjuk, mi az, amin javítani kell. Ezzel nem mindenki ért egyet, máshogy gondolják, és ez jó. Bízom abban, hogy mindenki megtalálja magát” – mondta a TV2-nek.

Tenya elég rémisztően nézett ki Forrás: TV2

Szőcs Renáta megnyert egy tehetségkutatót, a Star Academyt, azóta azonban kissé eltűnt, noha szép, fiatal, és remek a hangja, de talán nincs, aki slágereket írna neki. Itt majdnem kiesett az első akadálynál (hiszen az első show-ban nem volt búcsúzó, csak a másodikban). „Nem vagyok kishitű, bízom magamban, de az ember ilyenkor azt gondolja, hogy nincs nagy tábora, nagyon elején vagyok az egésznek. Amikor tudod, hogy ki fogsz esni... és mégse! Ez annyira megható! Nagyon köszönöm azoknak, akik szavaztak rám. Adtak esélyt” – hálálkodott könnyes szemmel.

Könnyek kellenek

Singh Viki elkapta még a transzvesztitának maszkírozott Pintér Tibort is pár szóra. „Ez verseny, így nagyon örültem, hogy továbbjutottam. Én ebben a versenyben akkor leszek győztes, ha meg tudom mutatni a síró bohócot, ha könnyeket tudok fakasztani. Én mindent megoldok, de azt látom, hogy rám akarják aggatni a bohóc szerepét... azért jó lenne úgy távozni, hogy előtte könnyeket csalok a nézők szemébe.”

A show-ról itt nézhet sok remek képet, itt pedig olvashat az eseményekről.