Új magyar hangokkal folytatódik az egyik népszerű sorozat

Simpson család
Vágólapra másolva!
A Simpson család hamarosan új részekkel lesz képernyőn, ugyanis a sorozat visszatér egyik korábbi csatornájára, a VIASAT6-ra.
Vágólapra másolva!

A 29. évad epizódjai november 6-tól minden hétköznap 14:35-től lesznek láthatók – tudta meg a SorozatWiki a tévéadót működtető Sony Pictures Television CE sajtóosztályától. A FOX-on már adásba került részek után november utolsó hetében pedig megérkeznek a hazánkban még nem látott epizódok is A Simpson család 29. évadából.

A sorozat főszereplőinek húsz éve megszokott magyar hangjait tekintve több változás is lesz. A legfőbb, hogy Homer Simpsont, a családfőt már nem Székhelyi József fogja megszólaltatni. A színművész halála után a szereplőt Háda János szinkronizálja tovább. A másik változás szintén a családot érinti; húsz év után új magyar hangot kap Bart, a kisfiú, Simonyi Balázstól Markovics Tamás veszi át a szerepet.

Simpson család

Markovics Tamás mesélte el a történetet egy posztban, amit a Magyarszinkron.hu osztott meg:

„Balázs sajnos úgy döntött 20 év után, hogy Székhelyi József halála miatt nem szeretné folytatni. Bárki is vesz át bármilyen szerepet ennyi év után, abból nem lehet jól kijönni,

Nekem is az lesz. Casting volt, amit valószínűleg azért kaptam meg, mert próbáltam valamennyire Balázs hanglejtéseit követni, pont amiatt, hogy a rajongóknak a váltás ne legyen annyira drasztikus. Lehet pont emiatt kaptam meg. Balázzsal mindent megbeszéltünk. Nekem fontos volt, hogy tőlem tudja meg, hogy én veszem át a szerepét. Neki is jólesett, hogy ráírtam.

és pótolni, de mi a legjobb tudásunk szerint mindent megteszünk majd, hogy a rajongók továbbra is szeressék ezt a sorozatot.”