Ördög Nóra feneke kapott szerepet a show elején

csak show és más semmi
Vágólapra másolva!
Mindenki tisztességesen felkészült a Csak show és más semmi harmadik adására, de nem véletlen, hogy a bohóckodó mixerek, Pápai Jociék nem kaptak annyi pontot a zsűritől, mint Eke Angéla és Veréb Tamás, akik komoly erőt, kitartást igénylő előadással rukkoltak elő.
Vágólapra másolva!

Badár Tamás trükkjével indult a műsor, ehhez Ördög Nórának hátat kellett fordítania: a stúdió közönsége azon derült, hogy arra megy ki a dolog, hogy mindenki hosszan mustrálhassa a műsorvezető fenekét. Ennél azért komplexebb volt a trükk, Tilla ült a bűvész mellett egy méterre, elhűlve nézte, és nem értette, hogyan került elő az általa kiválasztott kártya - de nem volt ideje rájönni, mert Tatár Csilla és Vastag Csaba el is kezdte a show-t.

Forrás: tv2
Forrás: tv2

A Dirty LED Light Crew segítségével adtak elő egy produkciót, a zsűrinek nagyon tetszett a dínós jelenet. Pápai Joci és Baronist Gábor folytatták, csajozós, táncos, mixeres előadással, Balázs Andi és Till Attila 9-9 ponttal honorálták az előadást. „Próbálok hátradőlni és élvezni a dolgot, de a szakmaiságot nem rakom félre" – mondta az ifjabb Badár a reklámblokk alatt a neten Kárpáti Rebekának.

pápai joci Forrás: tv2
Forrás: tv2

Köllő Babett sérülten vállalta a táncot, többhetes fekvést javasoltak neki, ennek ellenére a magasból érkezett kötélen. Koholák Alexával volt párban, hastáncosként láthatta őket a néző, kígyóval a nyakukban, a 4 x 10 ponttal átvették a vezetést.

Forrás: tv2
Forrás: tv2
Forrás: tv2
Forrás: tv2

„Curtisnek életek voltak a kezében!" – hüledezett Tilla a következő produkció után, némi túlzással, mert a Curtis és Horváth Éva által előadott akrobatikus produkcióban utóbbinak volt több dolga. A rapper emelgetett, a volt szépségkirálynő táncolt és repkedett. Richter József azért átlátott a szitán, megjegyezte, hogy az volt a legszebb, amikor Curtis „úgy csinált, mintha egyedül megtartaná Horváth Évát." Negyven pont lett a jussuk.

Lapozzon, nincs még vége!