Harminc kilót fogyott Cseke Katinka

Cseke Katinka
Vágólapra másolva!
Hiába próbálkozott, tizenöt évig nem tudott megszabadulni a túlsúlyától Cseke Katinka - most végre sikerült elérnie a célját, négy hónap alatt fogyott harminc kilót.
Vágólapra másolva!

"Százhatról fogytam le nyolcvan kilóra négy hónap alatt. De lehet, hogy már csak hetvenkilenc vagyok, vagyis majd harminc kilót fogytam" - árulta el a Borsnak, és azt is hozzátette, hogy Singh Viki énekesnőnek köszönheti a változást.

"Sokat segített ez az indiai receptúra, de azért rádolgoztam, ne tagadjuk le! Kellett mellé a heti kétszeri edzés, és a gluténmentes étkezés" - tette hozzá.

Forrás: Cseke Katinka / Facebook

A Jóban Rosszban szereplője évekkel a szülés után kezdett hízni, mint mesélte, falta az édességeket.

"Hároméves volt Panna, vagyis a terhességgel együtt közel négy évet voltam otthon. Elvesztettem a hitem abban, hogy valaha még színésznő lehetek, és nekiálltam enni. Az evésbe menekültem. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, nem kávézom, én a kekszesdobozért nyúltam. Az ürességet ezzel űztem el.

Brutális étvágyam volt, amit ez a szer elvett. Az sokat segített, nem hittem benne, de bejött. Eldöntöttem, hogy életemben először tudatosan cselekszem. Tudtam, hogy a hormonháztartásomat rendbe kell hozni, és mióta fogytam, csökkentették a pajzsmirigygyógyszerem dózisát" - mondta.