Egy nő, akit minden szexjelenet előtt felhívnak

Trónok harca, Daenerys és Havas Jon, Emilia Clarke és Kit Harington
Vágólapra másolva!
Az HBO bejelentette, hogy mostantól minden egyes szexjelenethez úgynevezett intim koordinátort alkalmaz, aki a színészek érdekeit védi, és segít megelőzni a zaklatásokat.
Vágólapra másolva!

A pornóipar mocskát bemutató Fülledt utcák-nál a második évad forgatásán már jelen volt egy intim koordinátor, Alicia Rodis, aki aztán a Megborulva című szériánál is közreműködött, sőt további készülő produkcióknál – a Watchmen sorozatváltozatánál és a Deadwood-mozinál – is számítanak rá az HBO-nál.

A Trónok harcánál is elkelt volna egy hasonló szakember Forrás: HBO

Miután a hölgyről a Rolling Stone is közölt egy portrét, az HBO bejelentette, hogy mostantól minden, szexjelenetet tartalmazó produkciójánál alkalmazni fog egy intim koordinátort, aki elsősorban a színészek érdekeit védi, esetleg a zaklatásokat is segíthet megelőzni:

Az új munkakör megteremtésében nagy szerepe volt Emily Meade-nek, aki a Fülledt utcák-ban a prostiból pornóssá vált Lorit játssza, így igen sok szexjelenetben kellett már részt vennie. A MeToo-mozgalom megjelenése után vetődött fel benne a kérdés, hogy ha a kaszkadőrök mindig rendelkezésre állnak, akkor a szexjeleneteknél miért nincs ott senki, aki a színészekre vigyáz – innen indult az új gyakorlat.