Vágólapra másolva!
Néha egy-két koncert, de stúdiózni nem tud, és semmi másra sincs ideje a Megasztár egykori nyertesének. Párja, Kállay-Saunders András épp őt alakította legutóbb a Sztárban sztárban, az énekesnő megdöbbent a hallottakon.
Vágólapra másolva!

Szerinte egy idegen embert könnyebb lett volna utánozni: mint sokan tudják, legutóbb Kállay-Saunders András és Tolvai Reni egymás alakították a Sztárban sztár második idei adásában. „Nagyon kritikus vagyok magammal szemben, ritkán nézem vissza magam. A sminkesek fantasztikusak voltak,

Mindenki azt hiszi, hogy egyszerű leutánozni azért, mert sokat látom, de ez nem így van. Nem látjuk magunkat kívülről, így nagyon nehéz a másiknak segíteni” – vélekedett Tolvai Reni.

Forrás: Instagram / Tolvai Reni

De mit szólt Kállay-Saunders a kicsinyített klónjához? „Tetszett neki. Azt tanácsolta, hogy szívből énekeljek, és ne arra figyeljek, hogy férfias legyen a hangom. Ezen a héten Christina Aguilera leszek, és ez nagy feladat, mert az egyik kedvencem. Hosszú, kitartott hangjai vannak, olyan dolgok, amiket én nem használok” – mesélte a FEM3 Caféban.

„Sokkoló volt, hogy Andris félig fajhangon elénekelte az első szólódalomat. Most többet tudtam segíteni neki, a vasárnapi show-ra, mint múlt héten. Az átlagosnál mostanában több időt töltünk együtt” –újságolta.

Hogy minden hiteles és jó legyen, meg kell ismerni a dal történet, meg kell nézni több koncerten, miképp adja elő az adott sztár, sőt, azt is le kell csekkolni, mások hogyan adják elő azt a slágert, véli Reni. Most ezen túl semmi másra nincs ideje, mint mondta, egy-két koncertje van, de stúdiózni nem tud ezekben a hetekben.

A harmadik show vasárnap este 7-től lesz a TV2-n.