Pongón a fél ország röhögött, most újra a tévében szerepel

Pongó
Vágólapra másolva!
Pongóról, az egykori valóságshow-szereplőről már jó ideje semmit nem lehetett tudni, de sok kihagyás után visszatér: a Ninja Warrior pályáján próbálkozik.
Vágólapra másolva!

A komlói bugyiárusnak komoly oka volt az eltűnésre: tüdődaganatot diagnosztizáltak nála. Az egykori Big Brother-szereplő ma már gyógyultnak mondhatja magát, és úgy döntött, elindul a Ninja Warriorban.

„A sport mindig is fontos szerepet játszott az életemben. Onnantól, hogy kezembe adták az első súlyzót, a testépítés mellett tettem le a voksomat. Versenyeztem, és a mai napig lejárok a terembe. Mivel évek óta mindennap súlyt emelek, ezért a szorításom nagyon erős. Gondoltam, hogy ez előny a Ninja Warriorban, ahová azért jelentkeztem, mert tetszik ez a kihívás, meg akartam tudni, mennyit bírok. Ennyi idősen úgy gondoltam, hogy ez az utolsó lehetőség megmutatni, hogy mire vagyok képes. Egyébként büszke vagyok arra, ahogyan kinézek, hiszen nem szteroidokkal értem el, hanem természetes úton” – mesélte a Ripostnak.

Forrás: Pongó

Az orvosok három-négy hónapot adtak neki, kemoterápiára járt, és közel egy évet töltött szinte folyamatosan kórházban. „Szerencsére hatottak a kezelések, és ma már gyógyultnak mondhatom magam. De mivel a rák nem tűnik el a szervezetből, ezért odafigyelek a megelőzésre. Ehhez a sport is hozzájárul, most egészségesebb vagyok, mint valaha! A Ninja Warrior miatt például sokat fogytam: 15 nap alatt 15 kilót adtam le sómentes rizskúrával. A családom, a feleségem, és a lányom büszkék rám, és csak ez számít!”