Máig nem dolgozta fel válását Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán interjú
Bereczki Zoltán interjú
Vágólapra másolva!
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hét évig volt házas, egy közös kislányuk született. Mindenkit váratlanul ért, mikor 2012-ben bejelentették, hogy elválnak – a színész azóta sem tudta teljesen feldolgozni a szakítást.
Vágólapra másolva!

A válás óta sem Szinetár Dóra, sem Bereczki Zoltán nem nyilatkozott a kapcsolatukról, de a színész most A válásról őszintén Palya Beával című beszélgetős videóban elmondta, hogy máig nem sikerült teljesen feldolgoznia a történteket.

„Sértett kisfiú voltam ebben a dologban, ott laktam a közös tizenhárom éves múltunkban, vergődtem abban a helyzetben. Nekünk a külvilággal is meg kellett küzdenünk, annak idején sajtóközeli termék voltunk, mint musicalduett-formáció. Mi úgy intéztük, hogy bezártuk az ajtót, és nem beszéltünk. De folyamatos presszió volt rajtunk a sajtó részéről, ez pedig állandó őrlődést okozott: kivel lehet beszélni erről, ki az, akiben megbízhatsz? Elzártam magamban az érzéseimet, talán ennek következménye, hogy a mai napig nem dolgoztam fel azokat. Mind a ketten nagyon sérültünk ebben” – idézi a színészt a Bors.

Fotó: Mudra László - Origo

„Alakul a béke bennem. Már be tudok menni abba a lakásba, ahol a volt párom lakik, amikor megérkezem a gyerekért. Még pakolnak, leültetnek egy kávéra, és az olyan nehéz. Még nem akarsz, de muszáj, és úgy illik, aztán meglátod a saját bögrédet, hat év után is megvan...” – mesélte.