Sztárok, tetoválások és magyarázatok

Mit jelentenek a magyar sztárok tetoválásai? király viktor, singh viki, kulcsár edina, istenes bence
Vágólapra másolva!
Sorra tűnnek fel a tetoválások a magyar sztárokon, és egyre többen vannak, akik meg is osztják a rajongókkal, hogy mit jelent számukra egy-egy motívum, miért pont az adott mintát varratták magukra. Istenes Bence mindkét kisfia születése után tetováltatott, Singh Viki egy nehéz időszakot zárt le egy új tetkóval, Kulcsár Edina pedig egy nagyon egyszerű forma mellett döntött. Nézze meg, mit jelentek a magyar sztárok tetoválásai!
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina

A modellnek több tetoválása is van, a csuklóján található kört tavaly tetováltatta újra, mert halványodni kezdett – akkor árulta el a követőinek, hogy mit jelent számára a rajz, és miért ezt választotta.

„Elég mély ponton voltam akkoriban. Sem a munkában, sem pedig a magánéletemben nem alakultak jól a dolgok. Ezeken felül pedig a nagybátyám is haldoklott... Elég rossz időszak volt ez az életemben. Több hónap után, amikor azt éreztem, hogy végre összeszedtem magam, szerettem volna egy aprócska tetoválást, de egy olyat aminek jelentése is van” – árulta el.

Forrás: Kulcsár Edina / FB

„A sablonos kis cukiságok jutottak eszembe, szív, csillag, nyíl, stb... Aztán elkezdtem szimbólumokat nézni és jelentéseiket. Egyszercsak megpillantottam ezt a látszólag jelentéktelennek tűnő kört, ám a jelentése annál közelebb állt hozzám. A mai napig ha valaki megkérdezi, mit szimbolizál, elmondom azt a 4 dolgot, ami megragadt bennem: Egységet, egészséget, tökéletességet és a kiteljesedett tudatot szimbolizálja” – írta oldalán.

Istenes Bence

A műsorvezető tavasszal mutatta meg új tetoválását közösségi oldalán, ahol aztán sorra érkeztek a tippek, hogy mit jelenthet az órába írt 0:10-es időpont. „Az órán látható szám az én születési időpontom. Semmi misztikus oka nincs, hogy ezt magamra tetováltattam, egyszerűen csak tetszett ez az óra, amibe pedig nyilvánvalóan egy időpontot is bele kellett tetoválni, én meg arra gondoltam, hogy akkor ez az én születési időpontom legyen” – mondta.

Vannak olyan minták a testén, amiket ma már nem biztos, hogy újra megcsináltatna, de azokat is szereti, mert amikor készültek, jelentettek számára valamit. „A kedvencem viszont teljesen egyértelműen »A kis herceg«-tetkóm, ami Nátánt jelöli, azt szeretem a legjobban” – árulta el, de azóta második kisfia, Ádin is felkerült szeptemberben a karjára.

Lapozzon, nézze meg a többi magyar sztár tetoválását is!