A túlsúlya miatti kritikákról vallott a fehérneműs Mádai Vivien

Mádai Vivien
Vágólapra másolva!
Mádai Vivien nem gondolta volna, hogy egyszer egy fehérneműmárka arca lehet - legújabb fotózása után arról posztolt, hogy mennyire bántották a súlya miatt kapott kritikák, és hogy érezte magát akkor a bőrében.
Vágólapra másolva!

"Ha nekem 8 éve valaki azt mondja, Vivikém egyszer majd a Triumph kirakatában leszel, valószínűleg simán kinevetem, vagy legalábbis jót mosolygok rajta. De túl a pironkodáson, ennél sokkal nagyobb jelentősége is van ezeknek a képeknek. Hogy miért? Mert

amit egy-egy rosszindulatú ember anno rám aggatott, és akik ilyen jelzőkkel illettek például, hogy: Úgy néz ki, mint aki megette a saját ikertestvérét" - idézte fel legújabb fehérneműs fotója mellett.

"Nem azért fájt, mert ezeket megkaptam, hanem mert fel nem foghattam, miben más valaki megítélése vagy személyisége, mert éppen van mit rajta fogni. Nevetek ezen ma már, bár valahol borzasztó szomorú, hogy mennyi gonoszságra képes az ember, és mennyi fájdalmat kell átélnie annak, akin esetleg van egy kis felesleg. És higgyétek el, rengeteg nő küzd ezzel!" - írja.

"Én egyáltalán nem láttam magam rémesnek, és úgy éreztem, hogy attól, hogy 10-20 kilóval több a súlyom, még lehetek jó ember, vagy vicces, és lehetnek értékeim is. 8 év telt el,

de őszintén azt tudom mondani, ha ezek a képek akkor készültek volna, akkor is ugyanolyan büszkeséggel állnék/álltam volna ott. Mert bár évek teltek el, egy dolog nem változott; a bántások ellenére ugyanúgy hittem magamban akkor is, és ugyanúgy hiszek magamban most is" - zárja a sorokat.