Sztárok, akik váltogatják a partnereket, és nem hisznek a monogámiában

70th Emmy Awards - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 17: Scarlett Johansson attends the 70th Emmy Awards at Microsoft Theater on September 17, 2018 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A hírességek közül sokan váltogatják a partnereiket, de még azok sem mind hisznek a monogámiában, akik hosszabb időre horgonyoztak le valaki mellett. Többen az állati ösztönökre hivatkoznak, mások egyszerűen nem akarnak sok energiát fektetni a kapcsolataikba, de olyan is akad, aki úgy véli, a poligámia elfogadásával sokkal kevesebb lenne a családon belüli erőszak. Ismerje meg Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Cameron Diaz, Ethan Hawke vagy Hugh Grant gondolatait a témában!
Vágólapra másolva!

Scarlett Johansson

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

„Nem hiszem, hogy természetes, ha az ember monogám. Feszítsenek érte keresztre, de szerintem monogámnak maradni munka, óriási munka" – mondta egyszer a Playboynak a színésznő, alátámasztásként azt hozva fel, hogy a házasságok nagy részében sokat kell dolgozni a másikért. Johansson tiszteli és becsüli azokat, akik monogámiában élnek, de szerinte ellenkezik az ösztöneinkkel – hiába próbálta meg ő maga is kétszer, először Ryan Reynolds, majd Romain Dauriac feleségeként.

Akon

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

A zenész pár éve még úgy nyilatkozott, hogy négy nő is van az életében, akire a feleségeként tekint, példájával arra próbálta ösztönözni az amerikaiakat, hogy támogassák a poligámiát. Úgy véli, lehetetlen egyetlen nőben megtalálni mindazt, amire egy férfinak szüksége van, és ha a nők is elfogadnák ezt, kevesebb lenne a családon belüli vita vagy erőszak.

Sienna Miller

Forrás: CelebMafia

Jude Law-val való jegyességének az vetett véget, hogy a színész beismerte, megcsalta a bébiszitterrel, így nem csoda, ha Miller nem hisz a monogámiában. Később úgy nyilatkozott, nem ez volt az első alkalom, hogy megcsalták, és valószínűleg nem is az utolsó, a Rolling Stone magazinnak pedig ezt mondta: „A monogámia fura dolog. Egy túlértékelt erény, mert hát, lássuk be, mindannyian elcseszett állatok vagyunk."

Shailene Woodley

Forrás: AFP/Larry Busacca

A beavatott-sorozat sztárja, a Hatalmas kis hazugságok-ban is látott színésznő 2014-ben még arról mesélt, hogy négy éve szingli, mert ez idő alatt egyszerűen nem találkozott olyannal, aki komolyabban felkeltette volna az érdeklődését. „Különben sem hiszem, hogy az embert genetikailag arra teremtették, hogy örökké ugyanazzal az emberrel legyen" – mondta akkor a Marie Claire-nek. Azóta már Ben Volavola rögbijátékossal jár, talán ő megváltoztatta az elképzeléseit.

Lapozzon, tudunk még pár sztárról, aki nem hisz a monogámiában!