Koholák Alexa sírva mesélt a nőről, akivel együtt él férjével

Koholák Alexa
Vágólapra másolva!
Koholák Alexa bevallotta, hogy egy másik nővel élnek együtt férjével, aki szintén felvette a Farkas vezetéknevet. Ennek azonban megható okai vannak, mint kiderült, a harmadik fél úgy tekint a férfira, mintha az édesapja lenne.
Vágólapra másolva!

Koholák Alexa a Mokkában mesélt arról, hogy ki az a titokzatos nő, akivel hármasban élnek férjével. Elmondta, hogy neki köszönhetően ismerkedtek meg, a nő nagyon régóta önkéntesként dolgozik párja spirituális központjában, ezért olyan közeli a viszony.

"Nagyon sok embernek nyújt tanácsadást, és ott van mellettük. Ahhoz, hogy nálunk valaki önkéntes legyen, évek vagy hosszú hónapok kellenek, hogy a saját hibáitól letisztulva tudjon az embereken segíteni. Az Évi ilyen. Két éve, töretlenül, minden egyes napon azon van, hogy hogyan segítsen az embereknek. Szerintem ott van mellettünk a helye" - mesélte róla.

Forrás: Koholák Alexa - Instagram

Ő már akkor ott lakott a házban, mikor Alexa még nem ismerte a párját, és akkor is mellette volt, mikor az előző felesége meghalt.

"Évinek az apukájával nem olyan jó a kapcsolata, neki a Balázs olyan, mintha a fogadott apukája lenne, és úgy is tekint rá. Szerintem ez nagyon nagy megtiszteltetés" - mondta, és sírva mesélt arról, hogy mennyire meghatja ez a gesztus.