Pintér Tenya a szakításról: Vidéki lány Pesten csak magában bízhat

Pintér Tibor Tenya és barátnője, Rubos Frida Friderika
Vágólapra másolva!
Úgy érzi, Friderika érdekesen izgalmas egyéniség, akiből bármi lehet idővel. A szakítás feszültté tette, a lány nem is fogadta jól.
Vágólapra másolva!

„Valóbban szakítottunk, de ez nem klasszikus szakítás volt, nem haragvós. Inkább vajúdásos, hullámhegyek, hullámvölgyek közötti volt, belső feszültséggel. Rubos Frida nagyon értékes ember, nekem pedig hagynom kell, hogy boldog és szabad ember legyen" – morfondírozott Pintér.

Forrás: TV2

„Ő ezt most nagyon nem érti, nem hiszi, de óvom Pintér Tenya összes marhaságától" – tette hozzá a széplelkű dalnok, aki szeret egyes szám harmadik személyben beszélni magáról. „Látszik, hogy nem tudom boldoggá tenni. Én viszont nem tudtam, hogy az utóbbi időben miért voltam feszült. Egy szakítás engem is nagyon meg tud viselni, mert felelősséggel tartozom ezért a kis emberért."

A legszeretettebb játék

A volt felesége mondta neki, hogy csodálja, milyen gyorsan tud szakítani, de ettől ez nagyon nehéz neki. „Most eljutottam erre a pontra, könnyebbség ez mindannyiunknak. Nem fogadta jól, de megpróbálom elmondani többször, mitől lesz ez jó neki. Egy gyereknek sem tudjuk elmondani, miért vesszük el tőle a matchboxot, a legszeretettebb játékát. A vidéki lány a fővárosba kerülve csak önmagában bízhat" – magyarázta.

Szerinte Frida simán lehet celebritás itthon. „Érdekesen izgalmas egyéniség. Ha őt egyszer fölfedezik, és biztos bázist raknak mögé, akármi lehet belőle, mert tartalmas, sokrétű nő" – vélekedett a Fem3 Caféban.