Elmondták az okokat, miért nem lesz Rambo-sorozat

Rambo
Vágólapra másolva!
Korábban felmerült az ötlet, hogy sorozatot készítenek a Rambo nyomán, de aztán nem lett belőle semmi – most kiderült, miért.
Vágólapra másolva!

A Rambo ötödik része elvileg jövőre érkezik a mozikba, a korábban tervezett képernyős verzióból viszont valószínűleg nem lesz már semmi, hiába merül felt 2013 óta többször is az ötlet.

A Rambo alapjául szolgáló könyv szerzője, David Morrell a Miramaxszal el is kezdett dolgozni a projekten, de hogy miért nem jutottak előbbre, azt csak most árulta el a DigitalSpynak.

Sylvester Stallone mint Rambo Forrás: AFP

Az első probléma az volt, hogy Rambo ma már a hetvenes éveiben járna – ahogy alakítója, Sylvester Stallone is –, a tévés közönség megnyeréséhez pedig fiatalítani kellett volna.

Akkor úgy gondolták, Rambo helyett a fia állhatna a történet középpontjában, őt azonban nehezen tudták volna behozni a képbe, hisz Rambo sztorijához az is hozzátartozik, hogy a háborús traumái miatt nemigen tud kapcsolatot teremteni senkivel.

Morrell szerint, ha ezen túl is léptek volna, akkor sem tudtak volna eredeti történetet kreálni a köré, hogy egy mai – Irakból vagy Afganisztánból hazatért – fiatal mit kezd a harctéren szerzett képességeivel. „Megcsináltuk volna még egyszer A Védelmező-t?” – kérdezte, vagyis tulajdonképpen kreatív, képernyőképes ötletek híján nem készült el a Rambo-sorozat.