Megfenyegették Király Viktor barátnőjét, testőr védi

2018.11.16. 11:04

Egy féltékeny rajongója megfenyegette az énekes barátnőjét, ezért külön védelmet kap a koncerteken.

A Ridikülben a Rajongóból zaklató témát fejtegették a sztárok, Király Viktor pedig korábban nem hallott sztorikkal rukkolt elő. Évekkel ezelőtt, amikor a Király utcában lakott, rajongója a lakásában tört rá. A nő éjjel bekopogtatott hozzá, majd az elutasítástól felbőszülve betörte az énekes kocsijának összes ablakát.

"Régebben volt egy-két ijesztő incidens, amikor például a bokorban elbújva vártak rám az utcán. Ilyenkor azért el kell gondolkodni. Vannak ugyanis veszélyek a világban, és igenis létezik és komolyan kell venni a rajongói terrort" - árulta el a Borsnak Király Viktor, aki a műsorban egy friss sztorit is említett: barátnőjét, Anitát nemrég megfenyegették - az esetet még nehezebben viselte, mint amikor őt inzultálják.

Forrás: Király Viktor

"Egy-két ember nehezen emészti meg, hogy boldogok vagyunk, és ezért kitaláltak dolgokat, hogy megnehezítsék az életünket. Nemrég írtak Anitának, hogy nehogy eljöjjön velem egy koncertemre, mert baj lesz. Ekkor elgondolkoztunk, hogy talán jobb, ha otthon marad, de végül úgy döntöttünk, nem fogunk félelemben élni, szembenézünk bármivel, bárkivel" - mesélte a lapnak.

"Szerződésben kötöttem ki mindig is, hogy a koncertjeimen a színpad mellett, és az ajtónál is legyen egy-egy biztonsági őr. Ha fenyegető üzeneteket kapok, akkor pedig odafigyelek, hogy kettővel több biztonsági ember legyen a környéken. Anita, ha velem tart, én vigyázok rá, ha színpadon vagyok, akkor pedig a magyar kick-box bajnok barátom, aki egyben a sofőröm is" - tette hozzá.

TOVÁBBI CIKKEK