Heather Lockleart beszállították a pszichiátriára

(FILE) Actress Heather Locklear Arrested TNT's 25th Anniversary Party - Arrivals GettyImageRank3
FILE - 26 FEBRUARY 2018: Actress Heather Locklear was arrested for suspicion of domestic violence and assault on an officer in Ventura County. BEVERLY HILLS, CA - JULY 24: Actress Heather Locklear attends TNT's 25th Anniversary Party at The Beverly Hilton Hotel on July 24, 2013 in Beverly Hills, California. Angela Weiss/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Heather Lockleart beszállították a pszichiátriára, miután ismét összebalhézott a barátjával. A családja aggódik érte, szerintük komoly bajban van.
Vágólapra másolva!

A Melrose Place egykori sztárját, Heather Lockleart jelenleg a pszichiátrián kezelik, miután a barátja, Chris Heisser ügyvédet és orvost hívott a házhoz, ahonnan egy veszekedésüket – vagy verekedésüket – követően kidobta a színésznő.

Heather Locklear Forrás: AFP/2013 Getty Images/Angela Weiss

A People-nek Locklear egyik ismerőse mesélt arról, hogy a család nagyon aggódik a színésznőért, 21 éves lánya, Ava különösen nehezen viseli a helyzetet. "Heathernek segítsége van szüksége, mindenki azt szeretné, hogy jobban legyen. Nagyon instabil, és sok dologgal, évekig tartó drog- és alkoholfogyasztással kell szembenéznie" – magyarázta az ismerős.

Locklear egyébként három hónapig volt elvonón, október elején jött ki, és azóta csendes, botrányoktól mentes életet élt – egészen mostanáig. A rehab előtt sajnos bőven szolgáltatott anyagot az újságoknak, idei letartóztatásáról és öngyilkossági kísérletéről mi is beszámoltunk.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!