Nagy veszekedéseket gerjesztettek a magyar sztárok fotói

singh viki, hódi pamela, dér heni, tápai szabina
Vágólapra másolva!
A magyar celebek, sztárok többsége szinte naponta frissíti a közösségi oldalát, a rengeteg poszt között pedig felbukkannak olyan képek is, melyek nem aratnak osztatlan sikert. Legutóbb Dér Heni tangás képe miatt ugrottak össze a rajongók az Instagramon, sokan beszóltak az énekesnőnek, mások a védelmére kelve mentek bele a vitába. Többek közt Tápai Szabina és Kulcsár Edina is posztolt már olyan képet, ami nem tetszett a rajongótábornak - mutatjuk, melyek voltak ezek!
Vágólapra másolva!

Dér Heni

Az énekesnő a napokban egy különleges ruhadarabban pózolt az Instagramon: nadrágja fenékrésze hiányzik, így épp a tangáját mutatja a kamerának. A fotón sokan megbotránkoztak, és be is szóltak neki, míg másoknak tetszett a látvány, és a védelmére keltek.

"Ne haragudj, de egy kicsit túltolod már. Nem vagyok én se irigy, se féltékeny. Leírtam a véleményem, Számomra ez a kép közönséges" - írta egy kommentelő, de olyan is volt, aki aggodalmát fejezte ki.

"Ne csodálkozzanak, ha élvezeti eszközként tekintenek rájuk a férfiak. Extrém, vad szettek. Ezzel csak felhívják magukra a sok beteg, perverz ember figyelmét. Csak ne járjon úgy, mint Pásztor Anna. Neki is majdnem az életébe került" - áll a poszt mellett.

Persze olyanok is akadnak, akiknek tetszik a szexi beállítás, többen írják, hogy gyönyörű az énekesnő, 10/10-es, remek formában van.

Kulcsár Edina

A modell pár hete egy olyan reklámfotót posztolt magáról, melyen egy hajnövesztő szert reklámoz teljesen kopaszon. Mint írta, neki is meg kellett barátkoznia a képpel, és arra kérte a rajongóit, hogy ne ijedjenek meg, ha meglátják így az újságokban. Sokan felháborodtak, amiért igent mondott a felkérésre.

A kommentelők nagy része megbotránkozott, többen azt írták, hogy nem kellett volna elvállalnia ezt a felkérést. "Hatalmas csalodás, hogy ehhez a nevedet adtad! Kivánom, hogy sose legyél kopasz, és ne keljen a hirdetett terméket használnod, mert, akkor rájössz majd, hogy a pénz nem boldogít!" - írta egyikük.

"Én az egészségügyben dolgozom, és ha te is jártál volna onkológián betegek között, biztos vagyok benne, hogy nem adtad volna az arcod ehhez a reklámhoz!" - áll egy másik bejegyzésben.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!