Vágólapra másolva!
Lement a Sztárban sztár újabb fordulója – már csak két adás van ebből az évadból, utána győztest hirdetnek. December 2-án kiesett Kállay-Saunders, párja pedig épphogy bennmaradt.
Vágólapra másolva!

Ezen az estén minden versenyben lévő előadó két dallal állt színpadra, egyet énekelt duettben, egyet szólóban – tehát két számot kellett egy hét alatt betanulniuk teljesen, gesztusokkal, tánccal, mimikával, dalszöveggel együtt. Völgyesi Gabi, Sári Évi, Freddie volt a sorrend a műsor vége előtt nem sokkal, a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján. Tolvai Reni került az utolsó helyre, leginkább azért, mert a kapott Mariah Carey-dalt egy az egyben a saját hangján adta elő, és több ponton is hamiskás volt.

Tolvai Reni - mint Mariah Carey Forrás: TV2

„Mindegy, hogy ki nyeri meg, csak nő legyen" – elmélkedett Majka a végső visszaszámlálás előtt, és valóban, Völgyesi Gabi, Sári Évi hetek óta nagyszerűen teljesít, az eddigiek alapján megérdemelnék a végső diadalt. Azonban köztudomású, hogy a legtöbb tévéshow-ban nők inkább szavaznak, mint férfiak, ők viszont hajlamosabbak pasikra szavazni. Nem véletlen, hogy az első öt évadot férfi nyerte.

Végül Tolvai Reni megúszta, de a párja nem. „Köszönöm, hogy itt lehettem. Sok jó emberrel találkoztam, folytatódik az élet" – mondta a kieső Kállay-Saunders András búcsúzásképp.

Képekért lapozzon!