Stohl börtönszex-élményeivel viccelődött Tilla, Majka

Majka
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár december 9-i adásának nagy kérdése volt, ki jut be a döntőbe. Aki látta az elmúlt két hónap adásait, figyelte a zsűri értékeléseit, biztos lehetett abban, hogy Tolvai Reni vagy Gesztesi Károly távozik. Utóbbinak volt több esélye a maradásra, elvégre nem Tolvai Reni volt Liptai Claudia zsűritag férje.
Vágólapra másolva!

Nyilvánvaló volt a december 9-i adás előtt, hogy legtöbb félnivalója Tolvai Reninek és Gesztesinek van: előbbinél többször rezgett a léc, állt már ott a kiesés szélére sodródva (például egy héttel ezelőtt, de akkor párja, Kállay-Saunders András esett ki a show-ból), utóbbi pedig gyakran azt a kritikát kapja, hogy konzekvensen saját hangján énekel, ráadásul neki passzoló feladatokat kap.

Gesztesi Károly Forrás: tv2

Volt Shrek, aminek amúgy is ő a magyar hangja, Presser Pici és Louis Armstrong, ahol lehet dörmögni, mélyen, rekedten énekelni. Ráadásul a zsűriben ülő Liptai Claudia – ki ne tudná – éveken át volt a felesége, és azóta is jó a kapcsolatuk. Liptai ennek megfelelően kiszámíthatóan és odaadóan szórta a 10 pontokat heteken át, ahogy a többiek sem akartak keresztbe tenni neki, Stohl például bevallottan ősi cimborája.

Tolvai Reni Forrás: TV2

„Én boldog vagyok, hogy végigcsinálhattam ezt a kilenc hetet” – értékelte Claudia volt párját, de azt bevallotta, hogy Károly leginkább Gesztesit tudja hozni a színpadon. Majka már nyersebben fogalmazott: „Én egészen mást gondolok, mert nem éltem együtt a Gesztesivel, és ez pár évig így is marad. Ez picit erőltetett volt. Igyekeztél, csomószor nem tudtad megoldani, csomószor igen. Nagyon örülök, hogy ilyen típusú ember itt volt. De a mai két produkció után nem szervesen engednélek a döntőbe” – közölte.

Sári Évi Forrás: TV2

Ezzel együtt Tolvai Renit jobban lehúzta ezen az estén a zsűri, Aretha Franklin-előadása után általános kritika volt, hogy el lett énekelve, de semmit nem mutatott fel a soul királynőjének karakteréből, a hangszín sem stimmelt. Szája alatt, álla fölött szétrepedt a maszk, közelről ez jól látszott, de ezért is beszóltak neki, pedig erről nyilván nem tehetett.

Freddie Forrás: tv2

Stohl András börtönmúltjával poénkodtak ezen az estén is. Erről és a kiesőről a következő oldalon olvashat, lapozzon!