Liptai Claudia 17 év után otthagyja a TV2-t

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
A műsorvezető továbbtanul, kihívásokat és megújulást keres. Egyes műsorokban azért feltűnhet.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia TV2-től való távozását a Bors írta meg.

A sztárműsorvezetőnek lejárt a szerződése a csatornánál, amit Liptai saját döntése alapján nem akart meghosszabbítani. A műsorvezető 17 évig dolgozott a TV2-nél, a legnagyobb produkciókban szinte mindig rá számítottak. Megmagyarázta, hogy miért döntött a visszavonulás mellett.

Liptai Claudia Forrás: Televíziós Újságírók Díja

A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. Én voltam az, aki mindig hangoztatta, hogy szeretek alkalmazottként élni, de egy ideje ez is megváltozott. Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a YouTube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettes-t" – magyarázta a lapnak Liptai Claudia.

Távozásával kapcsolatban a TV2 is nyilatkozott: "Liptai Claudia terhességét és szülési szabadságát a kezdetektől rugalmasan kezeltük, figyelembe véve az igényeit. 2018 végéig kötöttünk vele állandó szerződést, amit 2019-től nem hosszabbítunk meg.

A műsorvezető most fél évig biztosan nem vállalhat tévés munkát.