Magyar sztárok, akik a rajongóik segítségére szorultak

tóth vera, hódi pamela, liptai claudia és pál éva
Vágólapra másolva!
Tóth Vera a napokan kétségbeesve kért segítséget rajongói oldalain, több ezer követőjét vonta be kutyája, Carlos keresésébe. Nem először vette igénybe nagy követőtáborát, korábban macskája eltűnése miatt is ugyanígy kért segítséget - akkor is sikerrel járt. Nem ő az egyetlen, aki a rajongókhoz fordul a bajban, többek közt Hódi Pamela, Pál Éva, a Netoton egykori énekesnője, és Liptai Claudia kért már segítséget a rajongóktól.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia

A műsorvezető akkor kérte legutóbb a rajongók segítségét, mikor kiderült, hogy arcával és nevével reklámoznak egy fogyókúrás szert a beleegyezése nélkül. Liptai arra kérte követőit a közösségi oldalakon, hogy jelentsék a reklámot, így el tudják érni, hogy eltűnjön.

Forrás: Instagram / Liptai Claudia

"Segítségeteket kérem! Egyre többen írtok, hogy osszam meg a tapasztalataimat egy fogyasztószerről, amiről azt hitetik el veletek, hogy szedtem, és velem hirdetik. A tartalom félrevezető, valótlan, és minden alapot nélkülöző. A terméket soha nem próbáltam, a hirdetéshez soha nem adtam a nevem, képmásom használatához nem járultam hozzá,

(...) Vigyázzatok magatokra, és segítsetek, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a felhívás, a valótlan tartalmak alá pedig nyugodtan kommenteljétek oda, hogyhazugság, és jelentsétek az oldalt a Facebooknál. Köszönöm nektek!" - írta.

Tóth Vera

Az énekesnőt 80 ezren követik az Instagramon, 164 ezren a Facebookon, így nem meglepő, hogy közösségi médiás felületeit is kihasználta, mikor tavaly ősszel elkóborolt Fülöpke nevű cicája - aki aztán, hála a sok segítségnek, épségben előkerült.

Tóth Vera a napokban újra a rajongók segítését kérte, kertjéből ugyanis elszökött egyik éjszaka két kutyája, az egyik pedig hosszú ideig nem került elő. A keresésbe sokan beszálltak, csoportot is létrehoztak a sikeres keresés érdekében, több önkéntes jelentkezett plakátolni, erdőt járni. A kutya végül magától sétált haza, de a kereséből a rajongók jó része kivette a részét.

Nézze meg a többieket is, lapozzon tovább!