Megvan a Csak show és más semmi királya és királynője

Vágólapra másolva!
Tíz hét után vége a nagy show-nak. Este tíz felé kiderült, hogy Tatár Csilla lett a harmadik, tényleg nagyon ügyes volt. Másodiknak Baronits Gábor futott be némi meglepetésre. De ki nyert? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Szandi és Vastag Csaba táncos produkcióval nyitotta az estét, megkapták a maximális 40-et, de bele is adtak mindent, úgyhogy megérdemelt volt. Ehhez képes nagy kontraszt volt Alexa és Pápai Joci bohóckodása a szappanbuborékokkal, nagyjából tíz tervezett kunsztból kettő sikerült – valószínűleg semmivel nem lett volna rosszabb, ha egyáltalán nem próbálnak, csak egyből kiállnak, és idétlenkednek egy sort. Tilla különös okból kifolyólag 9-et adott nekik, a többiek 8-at, de ezek a pontok mögött óriási jóindulat lapult meg.

Pápai Joci és Alexa Forrás: TV2

Curtis és Köllő Babett orosz tánca 39-et ért a zsűrinek, tehát a szokásosnál is bőkezűbben osztogatták a pontokat, nyilván a fináléra való tekintettel – nem akartak megbántani senkit. Schobert Norbert aztán igazán nehéz feladatot kapott, zenére kellett ütemesen ugrálnia, no, ezt nyilván soha nem tette korábban. Ennek megfelelően vigyorgott erősen, de nála helyesebb volt Tatár Csilla. Úgy tűnt, élvezte végig, és ő aztán tényleg kilépett saját árnyából, sok olyan dolgot tett heteken át, amit korábban soha.

Forrás: TV2

Horváth Éva és Veréb Tamás légi akrobata produkciója igencsak bejött a zsűrinek (Schobert pedig egy szaftos káromkodást eresztett meg, azt gondolván, nincs épp bemikrofonozva), előttük pedig bűvészkedett egyet Eke Angéla és Baronits Gábor – szegény Alexa tátott szájjal bámulta, talán nem tudja, hogy alapvetően trükkökről van szó, és ügyesen kitalált szerkezetek segítik a mágust.

Az estét, a 10. show-t Horváth Éváék nyerték, de ezzel nem volt vége, mert lehetett még tovább szavazni, és persze ott voltak a korábbi adások eredményei is. Badár Tamást hívták ki a színpadra, időt kellett nyernie a versengő párosoknak a csoportos produkciókhoz.

Odatették magukat a végén (is) Forrás: TV2

A show hétkor kezdődött, így kilencre biztos volt pár néző, aki elkezdett izgulni azon, hogy ezúttal nem látja majd Vastag Csabát félmeztelenül, mint korábban sokszor – de este kilenc után végre nem hagyták őket kidolgozott felsőtest nélkül a szerkesztők. Három csoportos előadás jött, az X-Faktor első nyertese és társai után Pápai Jociék következtek egy szürreális tánccal, színes lufikat húztak fejükre, lábukra, úgy ugráltak, többen sírva nevettek.

A legvégére négy nő maradt, légtorna volt a rizikós feladat, biztosítókötél nélkül kellett megoldaniuk feladatokat hat méter magasban, ahol, mint tudjuk, elég egy rossz mozdulat. Ügyesen megoldották, nagy tapsot kaptak.

Győztest is hirdettek, lapozzon, a cikknek nincs vége!