Kirúgták a színésznőt, miután zaklatással vádolta a kollégáját

Welcome Back, Dr. Bull EPISODIC "Welcome Back, Dr. Bull"-- Coverage of the CBS drama BULL scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: David Giesbrecht/CBS ©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
"Welcome Back, Dr. Bull"-- Coverage of the CBS drama BULL scheduled to air on the CBS Television Network. Photo: David Giesbrecht/CBS ©2017 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
Eliza Dushkut a Bull harmadik évadjában már hiába keressük, de legalább kapott egy rakás pénzt.
Vágólapra másolva!

Eliza Dushku a Bull harmadik szezonjában már nem szerepel: terveztek ugyan a karakterével, de inkább kiírták, miután szexuális zaklatással vádolta meg a főszereplőt, a korábban az NCIS-ben látott Michael Weatherlyt.

A színésznő azt mondta, a kollégája kéretlen ajánlatokkal bombázta, többek között egy édeshármasba hívta, illetve jelezte neki, hogy szívesen elfenekelné.

Eliza Dushku és Michael Weatherly a Bullban Forrás: CBS

A sorozat a CBS-en fut, amelynek elnöke és vezérigazgatója, Les Moonves is belebukott a szexuális zaklatási vádakba – az ő ügyei körüli nyomozáskor derült ki, hogy a csatorna 9,5 millió dollárt fizetett ki Dushkunak a kirúgásakor, ennyit körülbelül négy évad alatt keresett volna, ha a szériában marad.