Első házasságáról és válásáról mesélt Nánási Pál

Ördög Nóra és Nánási Pál: "…most jó ennyire lazán létezni!"
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra és Nánási Pál nyolc éve házasodott össze, de előtte mindketten voltak már házasok. A fotóművész Palya Bea videoblogjában árulta el: még nem osztották meg gyerekeikkel, hogy korábban elváltak.
Vágólapra másolva!

"Elkezdtük felépíteni ezt a történetet. Nyilván fogunk róla beszélni, semmilyen módon nem akarjuk eltitkolni. Tisztában vagyunk vele, hogy ezzel lesz még dolgunk bőven. Mici ötévesen talán már értené. A kisgyerek fejében találkozik a herceg meg a hercegnő, és utána jön a boldogan élnek, míg meg nem halnak. De mi el akarjuk nekik mondani, hogy ez egy feladat, hogy a herceget meg kell keresni, s dolgozni kell a boldogságért" - idézte a fotóst a Bors.

Nánási Pál pontosan tudja, hogy miért lett kudarcra ítélve első házassága. Magát és volt nejét munkaözvegyként jellemezte, akinek a karrierje miatt futott zátonyra a kapcsolata. "Nekem az előző életemben ez volt az egyik, amit elrontottam... Én mentem előre, a párom, akivel szorosan együtt dolgoztunk, nem jött velem ezen az úton, hanem maradt a háttérben. Kicsit az én hibám, mert azt hittem, hogy ez így oké."

Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Pont azok a hibák készítettek fel erre a kapcsolatra. Megtanultam, hogy sokkal jobban kell egymásra figyelni. Az egyensúlynak meg kell lennie, nyilván a láthatóság, de én inkább a sikerélmények egyensúlyára gondolok. Ha valakinek a háttérben támasztani kell a falat, hogy az álljon, az borzasztóan frusztráló" - tette hozzá Ördög Nóra férje.