Különleges dallal rukkolt elő a Sztárban sztár győztese

Vágólapra másolva!
Elkészült a Kölcsönlakás című film első slágere, az Every day is a sunday, amit a TV2 Sztárban Sztár show műsor idei évadának nyertese, Freddie énekel.
Vágólapra másolva!

A varázslatos karácsonyi hangulatot teremtő, derűs, életvidám dal a Los Angelesben élő magyar zeneszerző, Czomba Imre munkája, aki ezt a zeneművet még december elején rögzítette a Hungarian Studio Orchestra zenekar és Freddie közreműködésével Budapesten. A dal szövegét ifj. Malek Miklós írta.

Forrás: intercom.com

„Nagyon jó légkörben zajlottak a felvételek. Szinte nem is éreztük, hogy milyen keményen dolgozunk. A dallam, a szöveg vitt magával mindannyiunkat, és

és ha meghallgatják azt, akkor rájuk is átragad az vidámság, ami minket kísért a készítése közben” – osztotta meg gondolatait az Every day is a Sunday-t előadó Freddie.

A Kölcsönlakás rendezője szerint új sláger született.

Forrás: intercom.hu

Dobó Kata úgy véli, hogy

a dallamvilág, Freddie hangja és a lírai, emocionális mondanivaló együtt tökéletes egészet alkot, és a szám egész nap dúdoltatja magát.

A szerzemény a Valentin-napkor mozikba kerülő romantikus vígjáték, a Kölcsönlakás filmzenei albumán lesz hallható, illetve mától már a Kölcsönlakás Facebook oldalán, valamint a YouTube-on is.

Forrás: intercom.hu

A Balla Eszter, Martinovics Dorina, Oroszlán Szonja, Kopek Janka, Kiss Ramóna, valamint Haumann Máté, Klem Viktor, Fehér Tibor, illetve Szabó Simon főszereplésével készült Kölcsönlakás hazai mozipremierje 2019. február 14-én, Valentin napon lesz.